Tarieven

Huur bij ons uw fluisterbootje om de grachten van Zwolle op eigen gelegenheid te ontdekken vanaf het water! Wilt u liever gevaren worden? Liever een gids die u alles over Zwolle vertelt? Of zelfs een volledig geregelde BBQ op het water voor uw familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Kijk dan op www.rondvaartzwolle.nl voor alle mogelijkheden!

Onze tarieven voor het huren van een fluisterboot in de grachten van Zwolle zijn simpel: per uur betaalt u 20 euro en u boekt minimaal 1 uur. Daarna zijn ook halve uren te boeken voor 10 euro per half uur. Er mogen 7 mensen mee per boot en wij hebben 10 boten beschikbaar voor als u met meer personen komt.

Hapjes en drankjes mag u zelf meenemen, wij hebben koelboxen gevuld met ijsblokjes voor u te huur voor 7,50. Tevens kunt u bij ons tegen redelijke tarieven drankjes (bier/wijn/fris) kopen op de opstaplocatie voor als de koelbox nog niet vol is!

Onze reserveringstool rekent alles netjes voor u uit zodat u precies weet hoeveel uw ervaring op het water van Zwolle u kost!

Aantal Personen

U kunt bij ons een fluisterbootje huren voor 1 tot 6 personen. Komt u met meer? Huur gemakkelijk meerdere bootjes, wij hebben er 10!

Hapjes & Drankjes

Niets zo lekker als een hapje en een drankje op het water. Neem het zelf mee en huur bij ons een koelbox! Wij hebben ook diverse dranken te koop.

Milieuvriendelijk

Al onze bootjes zijn electrisch: stil, makkelijk en nog milieuvriendelijk ook!

Opstaplocatie

U vindt ons in het centrum van Zwolle aan de Harm Smeengekade 15!

Beleef een onvergetelijke dag op het water van Zwolle!