Tarieven

Huur bij ons uw bootje om de grachten van Zwolle op eigen gelegenheid te ontdekken vanaf het water! Wilt u liever gevaren worden? Liever een gids die u alles over Zwolle vertelt? Of zelfs een volledig geregelde BBQ op het water voor uw familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Kijk dan op www.rondvaartzwolle.nl voor alle mogelijkheden!

Onze tarieven voor het huren van een boot in de grachten van Zwolle zijn variabel; u betaalt een basisbedrag voor het eerste uur en een lager bedrag voor elk extra uur. Dus; hoe langer u vaart hoe lager de prijs per uur! Er mogen 7 mensen mee per boot en wij hebben 31 boten beschikbaar voor als u met meer personen komt. Onze bootjes zijn ook heel makkelijk te koppelen, zo maakt u tijdens het varen een brede boot voor 14 personen!

Hapjes en drankjes mag u zelf meenemen, wij hebben koelboxen gevuld met ijsblokjes voor u te huur voor 7,50. Tevens kunt u bij ons tegen redelijke tarieven drankjes (bier/wijn/fris) kopen op de opstaplocatie voor als de koelbox nog niet vol is!

Onze reserveringstool rekent alles netjes voor u uit zodat u precies weet hoeveel uw ervaring op het water van Zwolle u kost!

Aantal Personen

U kunt bij ons een boot huren t/m 7 personen. Komt u met meer? Huur gemakkelijk meerdere bootjes, wij hebben er 31!

Hapjes & Drankjes

Niets zo lekker als een hapje en een drankje op het water. Neem het zelf mee en huur bij ons een koelbox! Wij hebben ook diverse dranken te koop.

Milieuvriendelijk

Al onze bootjes hebben nieuwe stille motoren met brandstof voor een volle dag varen!
Voor kinderen hebben wij gratis zwemvesten te leen en huisdieren zijn gewoon welkom!

Opstaplocatie

Als enige bootverhuur in Zwolle hebben wij toiletten, een wacht boot met tafeltjes en gratis afval opruim service!
U vindt ons in het centrum van Zwolle aan de Harm Smeengekade 15

Beleef een onvergetelijke dag op het water van Zwolle!